Franse marihuana e-vaporizers gaan in de verkoop (KanaVape)

Elektronische sigaretten met cannabis extracten komen deze maand nog in de winkels te liggen in Frankrijk en in diverse andere landen wereldwijd (Nu verkrijgbaar bij diverse online shops zoals Amazon). De Franse makers van de KanaVape beweren dat het product volkomen legaal is. Ze geven aan dat de geestverruimende stoffen, welke in marihuana voorkomen, niet in de KanaVape zitten.

kanavape stater set

Starter set voor nog geen €50,-

cana-vape

De legale cannabinoide verdamper werd ontwikkeld door drie Franse onderzoekers die opzoek waren naar de vele voordelen van de cannabinoïde, maar dan zonder de (psychotische) effecten van THC – de chemische stof in marihuana. THC is verantwoordelijk voor het geestverruimende effect. Volgens de website van het product.

Door uitsluitend gebruik te maken van hennep met 5% CBD (Canabidiol) en geen THC biedt de KanaVape je een unieke cannabonoïde ervaring, waardoor je ontspant. Het apparaat, vergelijkbaar met een normale e-sigaret, stelt je in staat cannabis te inhaleren zonder verbranding en zonder de geur van rook. Aldus het bedrijf.

De producenten zeggen dat de hennep geteeld word bij bedrijven in de Tsjechië, Frankrijk en Spanje zonder enige vorm van chemicaliën of synthetische pesticiden.

Marihuana en de effecten op de gezondheid zijn al een lang gesproken onderwerp door wetenschappers wereldwijd en in de afgelopen jaren hebben diverse landen hun standpunt hierin al versoepeld en het medicinaal gebruik gelegaliseerd.

Eerder dit jaar heeft Frankrijk de verkoop van Sativax al gelegaliseerd. De twee bekendste onderdelen van dit middel zijn Delta-9-THC en Cannabidiol. Het geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van spier spasmen, geassocieerd met multiple sclerose (MS).

Bestel hier

Starter set voor €50

drogende cannabis

Een van de oprichters van KanaVape, Antonin Cohen, vertelde Vice News (Global News Channel – New York) zondag dat zijn product is gericht op het helpen van mensen die lijden. En Ook dat hun product de kwalen kan verlichten.

We kunnen niet vervolgd worden voor het verkopen van dit product, je word er namelijk niet “high” van, zei Antonin Cohen.

Cohen richtte een aantal jaren geleden een vereniging op in Frankrijk en opende het debat over de medische toepassingen van cannabis. Dit gaf hij echter op en begon later de productie van de KanaVape. Daarbij gaf hij aan dat de KanaVape medio december in veel landen wereldwijd beschikbaar zal zijn.

De Franse wet blijft fel tegen het gebruik van cannabis in zowel medicinaal of recreatief gebruik, een uitzondering hierop is Sativax. Iedereen die gepakt word op het telen van cannabis kan een gevangenis straf krijgen tot 30 jaar en een boete van 7,5 miljoen euro!

Hennep

De term hennep wordt gebruikt voor de duurzame zachte vezels van de stengel van de cannabisplant. Cannabis Sativa cultivars (een kwekersrecht die in de teelt is geproduceerd door selectief fokken) word gebruikt voor vezels vanwege hun lange stengels. Sativa varianten kunnen meer dan 6 meter hoog worden. Echter, hennep kan verwijzen naar industriële of voedingsproducten die niet bestemd zijn voor het gebruikt in medicijnen of als genotsmiddel. Veel landen reguleren limieten voor de THC concentraties in producten geëtiketteerd als hennep.

Bestel hier

Starter set voor €50

Sending
User Review
0 (0 votes)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mrknowitall
mrknowitall
6 years ago

Deze rook pennen kunnen een uitkomst zijn voor sommige en als het medicinaal is juich ik het alleen maar toe. Persoonlijk lijk het me niet lekker net als die gewone rookpennen. Het schijnt dat je er niet high van word en persoonlijk denk ik dat het nog slechter is als normaal roken. In het vreemde Amerika zijn ze er al tijdje en volgens mij loop dat goed..Maar goed ieder zn ding begrijp me niet verkeerd.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x