faq

Deze pagina geeft in grote lijnen weer hoe je een nieuw “schrijvers” account kan aanmaken en hoe je een nieuw artikel moet schrijven. Indien je na het lezen van deze pagina nog steeds met een vraag zit kan je deze naar ons team sturen via het contact formulier en wij zullen je binnen 24 uur antwoord proberen te geven.

Het aanmaken van een nieuw account

Om een nieuw account aan te maken voor het schrijven van artikelen of voor het geven van reacties is binnen enkele minuten gebeurd. Hieronder een korte uitleg waar en hoe jij jezelf kan aanmelden en direct kan beginnen met het schrijven van artikelen of het geven van reacties.

1.

Ga naar de pagina “Registreer jezelf hier” en vul je gegevens in. Let op! het opgegeven email adres dient een werkend adres te zijn aangezien je een verificatie email zal ontvangen om je account te activeren. Indien alle gegevens correct zijn ingevoerd creëer je het account door op de “Complete sign up” button te klikken.

reg formulier

Voorbeeld van het registratie formulier

 

2.

Wanneer de gegevens met succes zijn opgeslagen en het creëren van een account gelukt is zie je onderstaande melding. Je moet nu inloggen op het opgegeven email adres om stap 3 uit te voeren.

registratie gelukt

Registratie gelukt

 

3.

Het verifiëren van je account moet door middel van de email die je krijgt wanneer je stap 1 hebt uitgevoerd. De email  die je krijgt heeft als afzender “Mijn Nieuws Online” en als titel “[Mijn Nieuws Online] Activate Your Account‏”, wanneer dit niet het geval is, is de email niet van ons afkomstig en kan je eventueel het registratie proces over nieuw doen of contact met ons opnemen. De ontvangen email bevat een link waarmee je jou aangemaakte profiel kan activeren.

activatie email

Activatie email

Om je account te activeren dien je de link in de ontvangen email te openen, dit kan door er op te klikken of door de link te kopiëren en te plakken in de adres balk van je browser. Wanneer de activatie is gelukt zal je onderstaand bericht te zien krijgen.

account geactiveerd melding

Account geactiveerd melding

 

4.

Je account is nu klaar voor gebruik en je kan nu beginnen met het schrijven van artikelen of het plaatsen van reactie’s.