Een 32 jarige man uit Taiwan sterft na 3 dagen non-stop gamen

Een 32-jarige man uit Taiwan overlijd nadat hij in een internetcafé mee deed aan een game-marathon. Artsen vertelde lokale media dat het om over-uitputting ging. De man zou drie dagen non-stop hebben gespeeld!

man-dood-na-game-marathon1

Het incident gebeurde in de stad Kaohsiung, Taiwan, toen een man, geïdentificeerd als Hsieh, roerloos en in elkaar gezakt in zijn stoel werd gevonden, meldde de Taipei Times. Het incident gebeurde afgelopen week maar de media kwam er pas afgelopen vrijdag mee naar buiten.

Andere deelnemers aan de marathon dachten dat Hsieh gewoon lag te slapen, dit is normaal na 3 dagen non-stop spelen. Het was een werknemer van het internetcafé die besefte dat de onfortuinlijke speler niet meer ademde. De 32-jarige speler werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij dood werd verklaard.

Hsieh was een vaste klant in ons internetcafé en speelde vaak dagen achter elkaar. Wanneer hij moe was ging hij met zijn gezicht op de tafel liggen of achterover in zijn stoel hangen om te slapen. Dit is een van de redenen dat wij niets hebben opgemerkt vertelde een medewerker van het internetcafé aan een journalist

Medische personeel vonden geen tekenen van uitwendig letsel, maar bij de gepassioneerde gamer werd hartfalen geconstateerd. Koude temperaturen en over-uitputting van het lange spelen hebben waarschijnlijk bijgedragen aan de dood van de ongelukkige speler.

man-dood-na-game-marathon2

Het is niet het eerste geval in Taiwan dit jaar waarbij een internet-gamer om het leven komt. Op nieuwjaarsdag is een 38-jarige man in een internetcafé in New Taipei City na 5 dagen non-stop gamen om het leven gekomen, dit zei Weng Chun-neng, hoofd van de politie in Hunei.

“We adviseren mensen om elke 2 uur op te staan en te bewegen. Ook worden er meer patrouilles uitgevoerd om de bewoners te herinneren aan de gevaren van langdurig zitten en het spelen van spelletjes, “dit voegde hij eraan toe.

De lokale politie vertelde dat de andere klanten van het internetcafé weinig interesse toonde in het hele gebeuren. Ze waren compleet in hun eigen internet wereld.

“We gingen naar binnen en schermde de tafel af zodat de onderzoekers hun werk konden uitvoeren en om bewijsmateriaal te verzamelen. Pas toen besefte de andere klanten dat er iemand was overleden, maar ze toonden nog steeds weinig interesse en bleven gewoon doorspelen. We waren verbaasd over hun nonchalante houding, “vertelde een woordvoerder van de politie.

Sending
User Review
0 (0 votes)